Find din rejse

    • + Rejs med børn

Flyv fra Midtjylland til København

På daglig basis flyver DAT op til 9 gange mellem Midtjylland og København. Flyvetiden er på kun 50 minutter, så uanset om turen står på forretningsmøde eller hygge i hovedstaden, er muligheden for billig og effektiv transport blevet langt mere tilgængelig.

Når du rejser med DAT, så kan du være sikker på at din tid er vigtig for os. Derfor har vi også gjort alt, hvad vi kan for at gøre din tur så behagelig som muligt. Vores crew serverer altid frisk kaffe og te ombord, og det er alt sammen inkluderet i din billet.

 

Fordele når du flyver med DAT

Perfekt til forretningsrejser

Det er nemt, når du flyver direkte fra Midtjyllands Lufthavn til København. Hovedstaden er ideel til forretningsrejser med masser af fornemme hoteller, kun 15 minutters rejsetid mellem lufthavn og by og let adgang til hele byen med effektiv infrastruktur.

Rejsetider til Midtjyllands Lufthavn

Billund 58 min
Herning 28 min
Silkeborg 36 min
Viborg 28 min
Aarhus 1 time 8 min

Til lufthavnen med bus eller TAXI

Der kører teletaxa fra Midtjyllands Lufthavn til Holstebro og Viborg og lufthavnstaxa til det resterende opland. I Københavns Lufthavn er der både forbindele til bus, tog og metro. Det betyder at du nemt kan komme til og fra lufthavnen i forbindelse med din rejse.

Fleksibel booking

Fleksibilitet er et af vores varemærker. Det er derfor også utroligt nemt at ombooke eller annullere din billet hvis mødet, middagen eller familiebesøget trækker ud.

Ændringer sker via vores online bookingsystem.