Find din rejse

    • + Rejs med børn

Flyv fra København til Bornholm

DAT flyver over 50 gange i ugen mellem København og Bornholm. Med en rejsetid på 35 minutter er et besøg på solskinsøen pludselig blevet en nem beslutning.

Når du rejser med DAT, så kan du være sikker på at din tid er vigtig for os. Derfor har vi også gjort alt, hvad vi kan for at gøre din tur så behagelig som muligt. Vores crew serverer altid frisk kaffe og te ombord, og det er alt sammen inkluderet i din billet.

 

Fordele når du flyver med DAT

Verdens bedste gourmet-ø

Danskernes helt egen ferieø er nomineret til titlen, ”Worlds Best Island 2018”. Nominering kommer fra det amerikanske rejsemagasin Travel + Leisure, som især fremhæver øens kulinariske oplevelser. Magasinets flere millioner læsere afgør den endelig kåring af verdens bedste ø til august.

Rejsetider til Københavns Lufthavn

Helsingør 54 min
Køge 35 min
Ringsted 42 min
Roskilde 33 min

Til lufthavnen med bus eller TAXI

I Københavns Lufthavn er der både forbindele til bus, tog og metro og der kører både bus og flytaxi direkte fra Bornholms Lufthavn. Det betyder at du nemt kan komme til og fra lufthavnen i forbindelse med din rejse.

Fleksibel booking

Fleksibilitet er et af vores varemærker. Det er derfor også utroligt nemt at ombooke eller annullere din billet hvis mødet, middagen eller familiebesøget trækker ud.

Ændringer sker via vores online bookingsystem.