Find din rejse

    • + Rejs med børn

Flyv fra Billund til Bornholm

DAT har 4 ugentlige flyvninger mellem Billund og Bornholm. Flyvetiden er kun 1 time og 15 minutter og ruten flyves frem til udgangen af 2017.

Når du rejser med DAT, så kan du være sikker på at din tid er vigtig for os. Derfor har vi også gjort alt, hvad vi kan for at gøre din tur så behagelig som muligt. Vores crew serverer altid frisk kaffe og te ombord, og det er alt sammen inkluderet i din billet.

 

Fordele når du flyver med DAT

Verdens bedste gourmet-ø

Danskernes helt egen ferieø er nomineret til titlen, ”Worlds Best Island 2018”. Nominering kommer fra det amerikanske rejsemagasin Travel + Leisure, som især fremhæver øens kulinariske oplevelser. Magasinets flere millioner læsere afgør den endelig kåring af verdens bedste ø til august.

Rejsetider til Billund Lufthavn

Esbjerg 52 min
Herning 36 min
Kolding 38 min
Vejle 26 min
Aarhus 1 t 9 min

Til lufthavnen med bus eller TAXI

Billund Lufthavn betjenes af et stort antal offentlige busser. De mange busser forbinder ligeledes lufthavnen med toget i både Vejle, Give, Esbjerg, Skanderborg og Aarhus og der kører både bus og flytaxi til og fra Bornholms Lufthavn. Det betyder at du nemt kan komme til og fra lufthavnen i forbindelse med din rejse.

Fleksibel booking

Fleksibilitet er et af vores varemærker. Det er derfor også utroligt nemt at ombooke eller annullere din billet hvis mødet, middagen eller familiebesøget trækker ud.

Ændringer sker via vores online bookingsystem.