Find din rejse

    • + Rejs med børn

Flyv fra Aalborg til Bornholm

DAT flyver mellem Nordjyllands hovedstad Aalborg og solskinsøen Bornholm, og så tager det kun 1 time og 15 minutter at komme frem.

Når du rejser med DAT, så kan du være sikker på at din tid er vigtig for os. Derfor har vi også gjort alt, hvad vi kan for at gøre din tur så behagelig som muligt. Vores crew serverer altid frisk kaffe og te ombord, og det er alt sammen inkluderet i din billet.

 

Fordele når du flyver med DAT

 Book nu 

Verdens bedste gourmet-ø

Danskernes helt egen ferieø er nomineret til titlen, ”Worlds Best Island 2018”. Nominering kommer fra det amerikanske rejsemagasin Travel + Leisure, som især fremhæver øens kulinariske oplevelser. Magasinets flere millioner læsere afgør den endelig kåring af verdens bedste ø til august.

Rejsetider til Aalborg Lufthavn

Frederikshavn 46 min
Klitmøller 1 time 22 min
Randers 64 min
Skagen 1 time 14 min
Viborg 1 time 9 min

Til lufthavnen med bus eller TAXI

Aalborg Lufthavn har flere daglige busruter til og fra lufthavnen og der kører både bus og flytaxi fra Bornholms Lufthavn. Det betyder at du nemt kan komme til og fra lufthavnen i forbindelse med din rejse.

Fleksibel booking

Fleksibilitet er et af vores varemærker. Det er derfor også utroligt nemt at ombooke eller annullere din billet hvis mødet, middagen eller familiebesøget trækker ud.

Ændringer sker via vores online bookingsystem.